Skab Flow i dit liv.
Design Din Virkelighed.

Oplev den transformative

energi af Feng Shui

Den GRATIS Masterclass med Feng Shui Master, Marie Diamond

Feng Shui Master
Medvirkende i filmen
“The Secret”
Bestseller forfatter

Tilgængelig på engelsk med danske undertekster

Feng Shui: Hvad det er, og hvorfor det betyder noget

Feng Shui, i østlig filosofi, er miljøets energi.

Alt, hvad vi manifesterer i livet, er en tredjedel af vores sinds kraft, en tredjedel skæbne eller prædestination og en tredjedel Feng Shui.

Energien i de rum, vi bor og arbejder i, har en enorm indflydelse på vores tilstand. Når du bliver bevidst om dit miljø, kan du afgøre, om dit miljø påvirker dit liv positivt eller negativt.

I denne GRATIS Masterclass med Marie Diamond lærer du, hvordan du finder…

Balance

Lær hvordan du designer dit miljø (de rum, hvor du bor og arbejder i) på en sådan måde, at det har en positiv effekt på dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

ENERGI

Lær hvordan du bruger din energi til at overvinde udfordringer og invitere velstand, godt helbred og velvære ind i dit liv.

SUCCES

Lær hvordan Feng Shui vil øge din manifestationskraft og endelig realisere dine mål og drømme.

“Det første sted at være i dit højeste selv og dit fulde potentiale er hvor du bor, ikke et sted derude.”
– Marie Diamond

Jo mere du organiserer og rydder dit hjem, skaber du plads til, at universet kan reagere på dine største ønsker og levere dem til dig.

I denne Masterclass vil Feng Shui Master, Marie Diamond vise dig, hvordan du energisk harmoniserer dine omgivelser for at låse op for overflod, velvære og velstand i dit liv.

 

Alt du lukker op for i denne masterclass…

RO

Forstå, hvordan loven om tiltrækning fungerer, og hvordan praktiseringen af Feng Shui tillader loven at fungere i dit liv, med lethed.

FLOW

At harmonisere dine omgivelser med Feng Shui-praksis fjerner energiske blokeringer i din krop og dit miljø – så positiv, levende energi kan strømme gennem dig og omkring dig. 

FOKUS

Få klarhed over dine intentioner for det kommende år og find fokus på at gøre dit hjem til en magnet for positivitet, godt helbred og succes. 

JACK CANFIELD

Bedst sælgende forfatter til succesprincipperne og kyllingesuppe for sjælen

“Du er en fantastisk lærer, vismand, mester og ven, men vigtigst af alt sætter jeg pris på dig og har stor respekt eller alt hvad du gør. Jeg føler mig velsignet over at kende dig.

Vi så en øjeblikkelig forbedring i vores forretning efter hendes første konsultation. Der er sket mange gode ting med min familie og min virksomhed.”

JOHN GRAY

Verdens bedst sælgende forfatter til mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus

“Jeg vil gerne takke dig, Marie Diamond, din Feng Shui har gjort så stor en indflydelse på mit ægteskab, min familie og min virksomhed. Hvilken inspiration du er for min familie – må du fortsætte med at oplyse verden og dele din hemmelighed!”

CARL HARVEY

TV-Vært

“Marie Diamond er en indsigtsfuld, kærlig og begavet Feng Shui Master. Siden arbejdet med hende, *elsker* gæster* ikke kun mit hus – og komplimenterer det konstant – men min overflod, forretning, lykke og energi er alle eksploderet. For mig er det ingen overraskelse, at Marie er den mest efterspurgte Feng Shui-konsulent på planeten!”

Lær at kende Marie Diamond

Marie Diamond er en af de mest eftertragtede Feng Shui-mestre i Vesten. Hun bruger sin intuition og dybe viden om energisystemerne i Law of Attraction og dowsing og kombinerer det med sine studier i kvantefysik, Feng Shui og meditation til at kanalisere positiv energi ind i hjemmene hos enkeltpersoner, familier og endda store virksomheder.

Marie er en international bestsellerforfatter, foredragsholder og konsulent – ikke kun inden for Feng Shui, men også inden for Karma Healing, Manifestation og andre grene af gammel visdom. Hun var også fremtrædende i hitfilmen The Secret, som blev den bedst sælgende DVD i historien.

Fejret over hele verden for selvhjælp og livsforvandling, Marie er kendt for sin kærlighed til mennesker og sin evne til at forfine komplekse koncepter på en praktisk og letforståelig måde. Hun er en succesrig spirituel forretningskvinde, der elsker at være mor til tre og nyde sin rejse med sin mand.