Lær hvordan du omgiver dig med harmoni, fred og får mere energi og indre ro i dit liv.

Deltag i det 10-delte praktiske kursus
(med danske undertekster) fyldt med trin-for-trin instruktioner, meditationer og arbejdsark!

Forny dit liv med Feng Shui

Oplever du at…

Dit liv er lidt ude af balance?
Dit hjem ikke giver dig magt?
Der er blokeringer, der forhindrer din succes?

Feng Shui kan have en bemærkelsesværdig effekt på alle aspekter af dit liv – dit liv, din karriere, dine relationer og dit generelle velvære.

Hvis du vil lære at anvende Feng Shui-principperne i dit liv, finder du ingen bedre lærer end Marie Diamond. Hun er en af de mest berømte Feng Shui Mestre i den vestlige verden med årtiers erfaring i videnskaben om Feng Shui.

I 10 praktiske lektioner lærer Marie Diamond dig, hvordan du harmoniserer dit rum med Feng Shui. Og alt, hvad du lærer, kan implementeres med det samme i dit hjem eller på kontoret.

Kurset starter den 21. august 2023. Slut dig til os i dag og åben dit liv for større muligheder, overflod og velstand med kraften fra Feng Shui.

Kun i en begrænset periode

Gør krav på dit særtilbud

Nu kun 197 €

I stedet for den almindelige pris på 499 €

Hvad venter dig på det 10-delte praktiske kursus:

Leave Blank

Leave Blank

#1 Introduktion til Feng Shui-kunsten

I denne lektion introducerer Marie dig til det grundlæggende i traditionel kinesisk harmoni. Du vil lære, hvad elementerne og vores miljø har med Feng Shui at gøre. Denne lektion afsluttes med en guidet meditation, hvor du vil identificere den energi, der er til stede i dit hjem, for intuitivt at lokalisere ubalancerne i dit hjem.

#2 Feng Shui og loven om tiltrækning

I denne lektion deler Marie en meget personlig historie, der gjorde hende opmærksom på noget meget vigtigt. Find ud af, hvordan hun formåede at manifestere alle sine største ønsker efter sådan et skæbneslag. Hun vil også introducere dig til kardinalpunkterne for at opnå visse positive effekter såsom optimal søvn eller forbedringer på arbejdet. Lektionen slutter med en simpel øvelse for at opdage, hvilken indflydelse energierne i dit hjem har på dig, og hvordan du kan bruge loven om tiltrækning til at forbedre den.

#3 Dit hjem som et 3D Vision Board

I denne lektion går Marie dybere ind i loven om tiltrækning. Hun forklarer, hvordan dit hjem er et 3D vision board. Alt, hvad der omgiver dig, er energi – hvert møbel og hver dekoration udstråler en vis energi. Men din sindstilstand spiller også en vigtig rolle. I slutningen af denne lektion vil Marie lede dig i en kraftfuld meditation for at øge din bevidsthed om forskellige energier i dit hjem.

#4 Du er kongen eller dronningen af dit hjem

I denne lektion lærer du alt om det første Feng Shui-princip. Lær hvordan du kan påvirke energifrekvensen positivt ved at ændre din position i rummet. Skab plads i dit hjem for at forbedre alle niveauer af dit liv.

#5 Oprydning og loven om tiltrækning

Befri dig selv fra kaosset omkring dig. Vi lever i en verden fyldt med materielle ting. Mange ting, vi ikke engang har brug for. For mange ting kan begrænse dig og gøre det svært for dig at trække vejret. Marie hjælper dig med at give slip på alle de ting, der spreder negative energier. Lektionen slutter med en guidet meditation for at frigøre følelsesmæssige blokeringer, forlade fortiden bag dig og rydde op i dit opholdsrum.

#6 Dit personlige energinummer

I denne lektion lærer du dit personlige energital, og hvad det afslører om dit helbred, dine relationer, din åndelige vækst og visdom og din succes. Marie vil også vise dig, hvordan du bruger de anvisninger, du har fundet, når du indretter dine rum til at skabe positiv energi.

#7 Feng Shui for succes

I denne lektion lærer du mere detaljeret principperne for succes. Marie giver dig konkrete eksempler på, hvordan du kan arbejde med elementerne i et rum for at skabe balance. I slutningen af denne lektion vil en guidet meditation give dig mulighed for at skabe en mental forbindelse med din retning mod succes.

#8 Feng Shui for bedre sundhed

Lektion 8 fokuserer på dit helbred, og hvordan du kan tilpasse dit hjem til et forbedret helbred. Du vil også lære, hvordan du aktiverer din specifikke sundhedsretning eller dit energital for sundhed og hvilke farver, der stimulerer dig positivt. Lektionen afsluttes med endnu en guidet meditation.

#9 Feng Shui for forhold

I denne lektion lærer du, hvilke typer af interpersonelle relationer, du kan påvirke positivt, og hvor dit hjem. En guidet meditation hjælper dig med at beslutte, hvilke relationer du skal fokusere på. Marie deler specifikke eksempler på justering af objekter og teorien om farver og elementer for hvert respektive energital.

#10 Feng Shui for visdom

I den sidste lektion diskuterer Marie visdom, og hvordan den relaterer sig til Feng Shui og afslører din visdom eller åndelige energi væksttal. Lektionen afsluttes med en sidste meditation.

Din komplette Feng Shui: En speciel bonuspakke TIL DET praktiskE kursus

 

Denne særlige bonuspakke er spækket med bonusmateriale til at understøtte din læring.
 
10-lektioners online kursus

Det komplette, praktiske, praktiske kursus i Feng Shui med Feng Shui-mester Marie Diamond. Nøglelektioner er ledsaget af kraftfulde meditationer, så du straks kan begynde at se resultaterne!

Værdi 499€

 

 

Live opkald med Marie Diamond

En eksklusiv mulighed for at møde Marie Diamond, så du kan stille de spørgsmål, du måtte have til enhver del af undervisningen.

Værdi 149€

 

 

Ledsagende arbejdsark

Du vil have adgang til arbejdsark, der giver dig mulighed for at implementere undervisningsprojektbogen, der opsummerer de vigtigste indsigter i kurset og flere øvelser for at uddybe din forståelse af kurset. Tilgængelig på engelsk og dansk.

Værdi 39€

 

 

Lydbog

Downloadbare lydfiler, du kan tilføje til en mobilenhed, så du kan lytte og lære på farten.

Værdi 59€

 

 

Ryd op i din hverdag

I denne bonusvideo deler Marie koncepter og værdifulde pointer om at organisere dit liv til succes.

Værdi 59€

 

 

Hvordan man lever i overflod

Den produktive selvhjælpsforfatter, Louise Hay, deler måder at leve med en overflodstankegang.

Værdi 99€

 

 

Bevidst problemløsning

Den berømte forfatter og spirituelle lærer Eckhart Tolle deler en bedre eller mere intuitiv måde at løse problemer på med fuld bevidsthed og medfølelse.

Værdi 59€

 

 

Undervisningsserie med Pema Chödrön

Åben accept af alle aspekter af dit væsen udløser en ukendt kraft i dig. I denne 4-delte undervisningsserie vil den elskede buddhistiske lærer og forfatter Pema Chödrön vise dig, hvordan du kan bruge denne kraft i dit liv.

Værdi 147€

 

 

Sådan bygger du et visionboard

Marie Diamond diskuterer de mange fordele ved at bygge et visionboard for dit liv. Hun viser dig præcis, hvordan du opretter en for optimal succes!

Værdi 59€

 

 

Qi-Gong for indre harmoni

Lær fordelene ved Qi-Gong for øjeblikkelige forbedringer i stressniveauer, humør og energi med Lee Holden – en dygtig lærer i Qi-Gong.

Værdi 69€

 

 

Få dit særlige tilbud!

Tilmeld dig i dag og modtag det komplette online kursus plus alle de ovennævnte bonusmaterialer og læringshjælpemidler!

Gør krav på dit særtilbud, inden det slutter!

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vi starter vores 10-delte kursus i Feng Shui og loven om tiltrækning med Marie Diamond mandag den 21. august 2023.

Vishen Lakhiani

Grundlægger af Mindvalley

JEG KAN IKKE SIGE NOGET ANDET END “DIT ENERGINUMMER SYSTEM VIRKER.”

Jeg brugte dit system for første gang i min virksomhed og havde allerede opnået 20 % mere salg inden for de første 9 uger. Jeg troede, det var tilfældigt. Så gjorde vi det samme i min kones firma, og hun fik de samme resultater. 20 % mere på 9 uger…

Rhonda Byrne

Bestseller forfatter af The Secret

“MARIE BRINGER UTROLIG VÆRDIGE DIAMANTER AF VISDOM TIL SIN FENG SHUI-UNDERVISNING”

Marie Diamonds lære har haft en stærk positiv effekt i mit liv. Ikke kun bruger jeg hendes lære i mit personlige liv, jeg bruger dem også i min film- og tv-produktionsvirksomhed. Marie bringer utroligt værdifulde visdomsdiamanter til hendes lære om Feng Shui.

Johanna

9.6 ud af 10 POINT!

De tidligere deltagere er så tilfredse med Marie Diamond og online kurset!

Over 2000 tilfredse kandidater

En af younity’s højest bedømte kurser.

Tak for dette fantastiske kursus! Så meget i mit liv har ændret sig, jeg er selv så forandret… Alt det, der ikke var godt i mit liv, ændrer sig, det føles vidunderligt. Dette kursus og Feng Shui var præcis, hvad jeg havde brug for. Jeg er dig dybt taknemmelig, Marie

Tanya

Jeg syntes, at kurset var fantastisk, fordi jeg var i stand til at arbejde mig igennem det i mit eget tempo. Det var klart struktureret, og jeg kan rigtig godt lide, at jeg altid kan falde tilbage på det. At sortere de ting, der stadig var der, var nemmere for mig med “poseprincippet”, og jeg kunne slippe en masse gammel ballast. Det føles så godt!

Claudia

Fantastisk kursus! Fantastisk kvinde! Feng Shui, viden om vand og vinds energistrøm – og hvordan det bringer medvind ind i vores liv. Et fantastisk kursus, hvor Mary Diamond, helt i strømmen, fortæller, hvordan vi kan rette vores energi mod de magtfulde. Meget viden, praktisk, pragmatisk og let formidlet med en masse spirituel baggrund.

Martin

Jeg er i alle henseender meget begejstret for den måde, hvorpå et ret vanskeligt og meget omfattende fagområde blev gjort forståeligt og tilgængeligt for os. Det respektive incitament såvel som de forskellige meditationer førte mig uundgåeligt til at beskæftige mig med mit opholdsrum, til at mærke energierne og til at foretage passende ændringer, udrydning og justeringer. Det tog meget tid, beslutsomhed og en tilsvarende mængde energi, men det var det værd. Jeg kan kun anbefale det praktiske kursus!

Maria

Jeg begyndte at sortere, hvilket føltes som at faste. Jeg føler mig modigere, mere selvsikker. Det er som forår eller en ny begyndelse. Jeg er glad for, at vi stadig har ubegrænset adgang til det, og jeg er spændt på at se, hvordan det går. Men jeg havde aldrig forventet, at min depression ville blive bedre, som den ikke har gjort i årevis.

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Når du er opmærksom på energien i dit miljø og ikke kun din fysiske og spirituelle energi, kan der ske bemærkelsesværdige ting. Feng Shui: Et praktisk kursus vil tilfredsstille ethvert spørgsmål, du nogensinde har haft om betydningen eller effektiviteten af Feng Shui som en helbredende filosofi og praksis. Og hvis du er ny med konceptet, er det nu en chance for at lære alt om denne fascinerende praksis. Men hvis dette ikke er det rigtige kursus for dig, kan du lige nu sende en e-mail til denmark@younity.com for at få fuld refusion – uden spørgsmål.

Lad ikke penge være en barriere

Hvis det er knapt med pengene, og du ikke kan betale for dette kursus lige nu, så e-mail os på denmark@younity.com og fortæl os om det. Vi vil forsøge at finde en måde at gøre dette kursus tilgængeligt for dig.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Leave Blank

Leave Blank

Hvad er kursus formatet?

Fra den 21. august 2023, hver tredje dag, vil vi offentliggøre en ny lektion på vores online kursusplatform. Derefter kan du se lektionsvideoerne og øve øvelserne i hver lektion. Når en lektion er offentliggjort, har du livslang adgang til den.

Hvilket yderligere materiale har jeg adgang til?

For at støtte dig på denne rejse har vi samlet bonuslære, som vil blive låst op gennem hele 10-delt kursus. Derudover har vi udarbejdet en ledsagende arbejdsbog fyldt med lektionsresuméer og øvelser for at hjælpe dig med at integrere undervisningen på kurset yderligere, samt et bundt øvelsesark. Du vil også have adgang til lydoptagelser af hver lektion og bonusmateriale, så du kan lære på farten.

Er lektionerne live?

Lektionerne er optaget på forhånd, så vi kan få materialet oversat.

Hvilket sprog findes kurset på?

Alle kursus videoer er tilgængelige i på engelsk med danske undertekster. Alt skriftligt materiale, såsom arbejdsbøger, er på dansk.

Har jeg livslang adgang til materialer?

Ja, når du har købt kurset, har du livstidsadgang til alt offentliggjort materiale.

Har jeg stadig adgang til kursus materialet, hvis jeg betaler i rater?

Ja, du får øjeblikkelig adgang til hele kurset og alle bonusmaterialer på kursusplatformen, selvom du vælger at betale i rater.

Får jeg et certifikat i slutningen af kurset?

Ja, du modtager et personligt færdiggørelsesattest.

Kan jeg købe kurset på et senere tidspunkt?

Ja, det kan du, men du skal betale den almindelige pris på 499 € i stedet for specialtilbudsprisen på 197 €. Den sidste dag for det særlige tilbud er den 23. august 2023.

Hvad sker der, hvis kurset ikke falder i min smag?

Du kan modtage 100 % fuld refusion ved blot at skrive til os inden for 14 dage efter dit køb.

Lær at kende Marie Diamond

Marie Diamond er en af de mest eftertragtede Feng Shui-mestre i Vesten. Hun bruger sin intuition og dybe viden om energisystemerne i Law of Attraction og dowsing og kombinerer det med sine studier i kvantefysik, Feng Shui og meditation til at kanalisere positiv energi ind i hjemmene hos enkeltpersoner, familier og endda store virksomheder.

Marie er en international bestsellerforfatter, foredragsholder og konsulent – ikke kun inden for Feng Shui, men også inden for Karma Healing, Manifestation og andre grene af gammel visdom. Hun var også fremtrædende i hitfilmen The Secret, som blev den bedst sælgende DVD i historien.

Fejret over hele verden for selvhjælp og livsforvandling, Marie er kendt for sin kærlighed til mennesker og sin evne til at forfine komplekse koncepter på en praktisk og letforståelig måde. Hun er en succesrig spirituel forretningskvinde, der elsker at være mor til tre og nyde sin rejse med sin mand.